СНТ ОРГАНІЗУВАЛО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНУ ГРУ «ЗНАЙ НАШИХ»

10 листопада 2017

Студентським науковим товариством факультету соціальної та психологічної освіти було організовано інтелектуально-розважальну гру «Знай наших». Під час гри  кожен зміг дізнатися про Україну та українців багато нового та цікавого.

Між собою змагались 2 команди «Сімейка» у складі: капітан – Карабань Костянтин, Скаженюк Вікторія, Старовірець Тетяна, Євдокимова Аліна та Янович Вікторія та команда «Психологи» у складі: капітан – Діордій Катерина, Андрусик Олександр, Жожко Богдан, Буга Валерія та  Заїць Вікторія.

Оцінювали учасників кандидат педагогічних наук, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Левченко Наталія Володимирівна та аспірант кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Завалко Альона Михайлівна.

Гра складалася із 5 етапів:

  1. Знайомство (команди по черзі себе представляли та розповідали про кожного учасника команди чому команда ним гордиться.
  2. «Наша гордість» (на цьому етапі говорили про людей, якими українці горді та пишаються їх успіхами).
  3. «Чи знаєте ви що…?» (командам пропонувались різного роду маловідомі факти про Україну, українців та її географію і культуру)
  4. «Україна на карті світу» (на цьому етапі командам пропонувались питання про досягнення українців, які займають першість у всьому світі)
  5. «Про головне» (командам була запропоновано показати реконструкцію відомої у всьому світі історичної події, або театральної вистави, або наукового відкриття чи політичного тріумфу, які прославили Україну на ввесь світ).

Поки журі визначали переможця глядачам теж було запропоновано показати наскільки добре вони знають Україну.

За результатами усіх конкурсів перемогу здобула команда «Психологи», з мінімальним відривом ІІ місце зайняла команда «Сімейка». Вітаємо обидві команди, адже вони гідно тримались і показали гарні результати  із різних галузей знань про Україну.