Захист державної практики

27 лютого 2015

25 лютого 2015 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист державної практики студентів 5 курсу заочної форми навчання. До захисту були допущені студенти 51 та 52 груп ОКР «Спеціаліст», спеціальності 7.01010601 Соціальна педагогіка з додатковою спеціальністю 7.03010301 Практична психологія.
hM-Y2JLcrC0

Захист державної практики відбувався у формі іспиту, студенти мали можливість підготувати відповідь на обраний білет. Питання білетів стосувалися особливостей практичної професійної діяльності соціального педагога, особливостей профорієнтаційної діяльності у середовищі дітей та молоді.
ABjaqQcgTgo
Обов’язковим елементом захисту буда демонстрація елементу виховної години, яку студенти проводили під час перебування на практиці з учнями 9-11 класів загальноосвітніх шкіл. Вміння налагодити контакт з аудиторією, зацікавити слухачів, вибудувати послідовність спілкування, заохочувати до активної участі у роботі – ці та інші професійні риси були добре презентовані студентами і під час проходження практики, і під час демонстрації елементу виховної години.
-yYpVIo1WME
Прилюдний захист державної практики дає можливість студентам поділитися здобутками, обмінятися досвідом, проаналізувати власні доробки та надбання колег-одногрупників.
AOTGXTNtAKw