На ФСПО допомагають визначитись із професією учням з інвалідністю

3 січня 2018

Ви – інженер або художник? Керівник або підлеглий? Організатор або виконавець? На ці та інші питання дають відповіді на факультеті соціальної та психологічної освіти, щоб допомогти абітурієнтам з різними нозологіями розібратися в собі і вибрати спеціальність, яка найбільше підходить.

Адже, правильний вибір професії – одна зі складових успіху сучасної людини. Ситуація на ринку праці та в економіці України динамічно змінюється. Щоб реалізувати себе й досягти бажаних висот у трудовій діяльності, необхідно заздалегідь приділити належну увагу профорієнтації.

Інклюзивне тестування проходить за допомогою спеціальної програми та супроводжується тьютором, яке спрямоване на виявлення ваших особистісних особливостей із можливістю реалізації себе в різних сферах діяльності. Програма призначена для виявлення найбільш розвиненої компетентності та наявних здібностей до тієї чи іншої групи професій. Тобто, здобуваючи фахові знання, людина розвиває свої здібності, які визначають рівень інтелекту. В свою чергу, інтелект має складові(компетентності): вербально-лінгвістичну, логіко-математичну та соціальну. Вони визначають професійну спрямованість особистості. Саме для виявлення найбільш розвиненої компетентності спрямована ця програма. Результатом тестування стануть наявні Ваші здібності до тієї чи іншої групи професій.

Після проходження тестування видається звіт про результати з висновками та рекомендаціями.

За результатами тестування проводиться співбесіда з психологом для уточнення та пояснення рекомендацій.

Чекаємо на Вас!

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номером:

093-056-50-97 (Лівандовська Інна Антонівна)