Психолог, що працює з персоналом банку

18 липня 2018

Шановні абітурієнти!!! Запрошуємо Вас на навчання за спеціальністю «Психологія». Після закінчення закладу вищої освіти випускники мають широкий спектр галузей для працевлаштування. Сьогодні ми хотіли Вас познайомити з роботою психолога в банку.

Психолог в банку займається безпосередньо самим персоналом. У його обов’язки входять чимало функцій, по-перше, прийом на роботу в банк нових працівників. Перш, ніж влаштовуватися тут на будь-яку посаду, людина проходить співбесіду з психологом, а також психологічне тестування, необхідне для того, щоб відсіяти людей з психічними відхиленнями. Банк – це структура, яка працює з клієнтами і має пряму залежність ефективності результатів від того, як взаємодіють з клієнтами співробітники. Тому психолог при відборі кадрів, дивиться, перш за все, на присутні у претендента на вакансію професіональні якості: на його особистісні особливості, риси характеру, темперамент, стійкість до монотонним і стресових навантажень, які мають місце в даній професії.

Психолог бере участь у формуванні резерву кадрів банківської системи. Формує резерв менеджерів банку на середньому і на вищому рівні (керуючі, їх заступники і т. і.). Кадровий резерв – це ті співробітники банку, які мають виражені задатки до управлінської діяльності, і саме ці співробітники банку при звільненні вакантних місць менеджерів зможуть їх зайняти в першу чергу. Психолог, який пропрацював у банку деякий час, краще пізнає співробітників, до того ж він проводить з ними бесіди, психологічне тестування, дивиться, як проявляють себе певні люди в тренінгах, які проводить сам психолог. На основі узагальнення всіх даних про конкретних співробітників психолог може когось порекомендувати на вакантні адміністративні посади.

Психолог займається також і навчанням персоналу. Мета даного навчання: навчити персонал банку працювати з клієнтами так, щоб ті, після спілкування зі співробітником, захотіли знову прийти в банк і скористатися його послугами.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номерами:

096-625-85-95 (Міщенко Марина Сергіївна)

093-056-50-97 (Лівандовська Інна Антонівна)