В УДПУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ШАХІВ ТА ШАШОК СЕРЕД СТУДЕНТІВ

9 листопада 2017

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся турнір з шахів та шашок, у якому взяли участь студенти з різних факультетів.

Цей традиційний спортивний захід проходив за коловою системою — порізно дівчата та окремо хлопці. Боротьбу за перемогу вели 26 учасників. Студенти мали можливість проявити свою кмітливість, розумову вправність та здібності і, звичайно, поборотися за призове місце. У аудиторії, де проводились змагання, панувала напружена атмосфера, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації.

У підсумку змагань з шашок маємо такі результати серед дівчат: І місце – Олена Косуліна (НН інститут економіки та бізнес-освіти); ІІ місце – Анастасія Кривошеєнко (факультет соціальної та психологічної освіти); ІІІ місце – Ніколаєва Вероніка (факультет української філології). В результаті протиборств хлопців місця розподілились так: І місце – Микола КишкінІІ місце – Віталій Поміркований (історичний факультет), ІІІ місце – Максим Кляхін (факультет соціальної та психологічної освіти).

Проведення подібних турнірів дуже важливе, оскільки вони розвивають студентів, поглиблюючи їх логічне мислення, дають можливість перевірити власний потенціал і сили суперників, а також удосконалити майстерність.

Бажаємо нашим спортсменам у майбутньому яскравих гросмейстерських перемог!

Прес-центр УДПУ