СНТ організувало форум-театр

3 листопада 2017

Студентським науковим товариством факультету соціальної та психологічної освіти з нагоди Дня працівника соціальної сфери  було проведено форум-театр. 

Така форма роботи для студентів факультету є дещо новою, проте активне студентство не побоялось спробувати себе в ролі акторів  такого жанру.

Студенти розігрували складні емоційно та соціально-орієнтовані ситуації, які різнились своєю історією та важливістю. Гарно впорались із поставленою задачею студенти І курсу, які були найактивнішими учасниками та найсміливішими акторами. Показати  свою творчість, неординарність сприйняття та розуміння запропонованих ситуацій могли всі бажаючі.

Студенти старших курсів, активно включались в дискусію та розповідали молодшим колегам, які форми та методи роботи можна було б використати для розв’язання проблем, які вони демонстрували у своїх постановках.

Така форма роботи буде використовуватися в діяльності СНТ і надалі, адже відгуки студентів носять позитивний характер і таке проведення дозвілля їм подобається.