Ознайомча практика успішно розпочалася

24 жовтня 2017

Сонячного й теплого осіннього дня студенти другого курсу  факультету соціальної та психологічної освіти вирушили на практику до Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» управління праці та соціального захисту Уманської міської ради. Отримавши безліч емоцій студенти ділились враженнями, які згодом зможуть продемонструвати своїм керівникам та одногрупникам на захисті практики.

Студенти дізнались багато нового для себе, на власні очі побачили, які послуги надає даний заклад для дітей від народження до вісімнадцяти років, а саме: які форми роботи розроблені для різних категорій дітей, яке обладнання діє на території закладу, які оздоровчі процедури можуть отримувати діти, а також чим вони займаються у вільний час, які гуртки та секції відвідують.

Студентів чекає ще багато різноманітних закладів, які вони відвідають найближчим часом, але з впевненістю можна сказати, що старт початку практики відбувся на високому рівні, студенти з новими силами готові реалізовувати свої знання в подальшому, тож можна побажати студентам-практикантам наснаги у їхній цікавій праці.