ОЗДОРОВЛЕННЯ З ПРОФБЮДЖЕТУ УНІВЕРСИТЕТУ

20 вересня 2017

Після літніх канікул студенти та школярі знову повернулись до буденності. У перші ж дні навчання всі діляться своїми враженнями, цікавими історіями з насиченого та спекотного літа.

За рахунок первинної профспілкової організації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини нинішнього літа діти працівників оздоровлювались у оздоровчих таборах та базах відпочинку «Мрія» (м. Черкаси), «Бригантина» (Кіровоградська обл., смт. Новоархангельськ), «УКДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса), в пришкільних таборах Черкаської області.

Солодкі спогади про літо мають і студенти, які зміцнювали своє здоров’я з одночасним проходженням практик у оздоровчих таборах с. Колочава, Міжгірського району, Закарпатської області, с. Світязь Шацького району, Волинської області, м. Яремче, Івано-Франківської області, навчально-оздоровчому таборі с. Степашки, Гайсинського району, Вінницької області.

Відпочинок студентів та дітей працівників університету проходив у гармонії з природою, адже кращий друг людини — сонце, повітря і вода. Розуміючи, що здоров’я — найбільша життєва цінність, що у зв’язку з порушенням зв’язків з навколишнім світом і погіршенням екологічної обстановки в світі сьогодні необхідно приділяти багато цілеспрямованої уваги фізичному стану людини, профком університету направив на літнє оздоровлення чималі кошти.

Прес-центр УДПУ