ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ

15 вересня 2017

11 вересня 2017 року, студенти першого курсу факультету соціальної та психологічної освіти, зокрема 14 група, відвідали бібліотеку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Саме тут, у серці культурного розвитку, всі з малечку пізнають світ через книгу та розвивають творчі здібності.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів з історією створення закладу, розповіли про бібліотечні фонди, наявність та розташування читальних залів. Також наголосили на особливостях обслуговування читачів. Студенти дізналися про форми обслуговування читачів, отримали пояснення як користуватися інформаційно-пошуковою системою бібліотеки.

Під час відвідання бібліотеки студентам були видані читацькі квитки. Також привітні бібліотекарів із задоволенням видали книги, які допоможуть першокурсникам краще опанувати матеріал з різних навчальних дисциплін.

Студенти відзначили, що бібліотекарі створили атмосферу, яка сприяє тому, щоб вони відчували себе в бібліотеці як удома, де є інтернет, затишна атмосфера, а найголовніше – тиша, яка сприяє творчій інтелектуальній праці.

Лозінська Ліліана,

студентка 14 групи

факультету соціальної та психологічної освіти.