ОСІННІ ЗМІНИ В ДИТЯЧОМУ ОЗДОРОВЧОМУ ТАБОРІ «АРТЕК-БУКОВЕЛЬ»

24 липня 2017

Цього року осінні канікули були не лише в учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Студенти факультету соціальної та психологічної освіти, також отримали можливість відпочити від навчання, поїхавши на осінні зміни в дитячий оздоровчий табір «Артек-Буковель».

Під час трьохтижневої «відпустки» ми, студенти, вдосконалювали свої організаторські навички та вміння співпрацювати з дітьми, а також набиралися досвіду.

Осінні зміни в Артеці – соціальні, тобто в цей період тут відпочивають діти, які займали призові місця на Всеукраїнських конкурсах, змаганнях, або ж є чемпіонами Європи.  Загалом діти, в яких безліч талантів, здібностей, інтересів. Працюючи з такими талановитими, здібними та зацікавленими дітьми виникало відчуття, що ви спільно можете виконати будь-яке завдання. У рамках осінньої зміни були написано та втілено в життя чимало сценаріїв, підготовлено пісень до виступу, поставлено танців.

 

У таборі «Артек-Буковель» були створені такі умови, щоб кожна дитина могла само розкритися, показати свої здібності та розкрити певні таланти. Програма табору була насичена різноматними конкурсами та концертами. Звичайно, крім підготовки та участі у виступах, діти мали і інші розваги: катання на веломобілях, похід в екстрім-парк, відвідування гуртків та скеледрому, змагання з аерохокею та боулінгу. Тому, їдучи додому всі мали великий багаж неймовірних емоцій та незабутніх вражень.

Щодо нас, вожатих, то в нас вражень теж хоч відбавляй. Це був чудовий шанс позбавитись від рутинності навчальних днів, отримати масу приємних, незабутніх спогадів та набратись нових сил для продовження навчання.