Практика студентів першого курсу 15-тої групи продовжується у центрі дозвілля та відпочинку «Барвограй»

22 липня 2017

Дитинство — це коли жовтий колір —

яскраво-жовтий, дерева  — живі велетні, а до

місяця можна доторкнутися рукою, коли серед

друзів є невидимий хлопчик, а під ліжком явно хтось живе. 

Саме такими словами керуються студенти 15-тої групи під час проходження своєї літньої практики. Всі ми були маленькими дітьми, які завжди фантазували та мріяли про щось незвичайне, казкове, а ще, дуже хотіли, щоб мрії стали реальністю. Саме в таборі «Барвограй» наші першокурсники дають дітям відчути себе справжніми казковими героями!

Так званими «супроводжуючими» для дітей у світ казок, ігор та розваг стали студентки 15-тої групи – Дужій Ірина, Грабчук Лаура та Горовенко Ольга. Кожного дня вони діляться з нами своїми враженнями, які отримали від спілкування з дітьми. Ось що дівчата розповідають:

«Ми працюємо на стадіоні в районі стоматологічної лікарні. Кожного дня наша робота триває  з 14:00 до 19:00. В табір приходять діти різного віку (до 14 років). Граємо з ними у різні ігри, які розвивають у них спритність, спостережливість, точність, охайність, стриманість та посидючість. Для того, щоб дітям було не нудно, ми чергуємо рухливі ігри ( футбол, «Платочок» і т.д.) та спокійні ( «Зіпсований телефон», «Крокодил» і т.д.), а також ми багато малюємо, розповідаємо безліч цікавих та фантастичних історій, читаємо і розповідаємо казки. І діти, і ми щасливі від того, що існує такий чудовий Центр відпочинку та дозвілля «Барвограй», а ще, нам дуже приємно, що ми мали можливість познайомитись з такими хорошими та розумними дітьми!»

Отже, з впевненістю можна сказати, що практика проходить чудово і наші студенти добре виконують свою роботу!

Студентка 15-тої групи

                  Новак Анастасія