Круглий стіл у Державній науково-педагогічній бібліотеці України імені В. О. Сухомлинського

22 травня 2017

Рада молодих науковців ФСПО взяла участь у засіданні круглого столу «Роль наукової молоді в розвитку національної освіти й науки» у Державній науково-педагогічній бібліотеці України імені В. О. Сухомлинського НАПН України в рамках проведення XІ Всеукраїнського фестивалю науки. У заході також взяли участь молоді вчені наукових установ та вищих навчальних закладів Києва, Харкова, Ніжина.

Із вітальним словом до наукової молоді звернулася директор Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Л. Д. Березівська.

Засідання круглого столу розпочалося з підписання угоди про співпрацю між радами молодих вчених Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Декан факультету Кравченко О.О. передала у фонд бібліотеки книги факультету.

Під час роботи круглого столу з доповіддю «Гендерні аспекти соціалізації молоді»  виступила Войтовська Алла Іванівна, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Також у обговоренні даної теми брали участь: Кравченко О.О., Міщенко М.С., Войтовська А.І., Моргаій Л.А., Чекаленко В.Т., Бойко О.М.

Політематичний науково-практичний захід пройшов у дружній атмосфері, молоді фахівці обмінялися досвідом власних наукових пошуків, напрацювань і досягнень, обговорили перспективи розвитку науки та освіти в Україні.