Майстер-класи в дитячому притулку «Мій всесвіт»

27 квітня 2017

25 квітня волонтери студентської соціально-психологічної служби відвідали Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації м. Умань.

Метою нашого візиту було провести майстер-клас по виготовленню орігамі – «Голуб миру» до Всеукраїнського Дня миру  та створення великоформатного малюнку на тему «Мій всесвіт»  для вихованців закладу та подарувати їм масу позитивних емоцій.

Спочатку ми провели вправу на знайомство ,де всі називали своє ім’я та власні уподобання (улюблені заняття та улюблену страву). Після того як всі розповіли трошки про себе, хлопчики та дівчатка разом з волонтерами  подалися в космічні пригоди та своїми ідеями малюнків дуже приємно вразили нас всіх.

Діти активно приймали участь в  майстер-класах та весело проводили час разом з нами .Старші вихованці більш були захоплені  орігамі і  з допомогою наших волонтерів конструювали цікаві заготовки голубів. Молодша група не могла відірватися від створення своїх космічних фантазій ,намалювавши низку малюнків на загальному плакаті, на тему космосу та всесвіту.

На наше маленьке свято завітали гості – це маленькі Міс та Містер і лауреати Всеукраїнського дитячого  конкурсу краси, які чудовими подарунками та словесними побажаннями ,додали наснаги діткам в їх діяльності.

Щоб трішки допомогти дітям зняти емоційне напруження ,студенти зробили для усіх невеличкий флеш-моб під всім знайомі пісеньки: «Бугі-вугі» та «Фіксики», – під час якого всі  змогли розслабитися та повеселитися.

На останок,знаючи ,що вихованці притулку дуже талановиті у всьому, ми разом з ними ще й заспівали пісні «Ніно» та «Червону руту»,а також, щирими побажанням  ще більше підняли одне одному настрій.

Сподіваємось ,що ще не раз зможемо побувати у стінах притулку, насолодитися теплим прийомом його вихованців та набути для себе нового досвіду роботи з дітьми.


Фото новини: