Захист стажерської практики студентами IV курсу

27 квітня 2017

Минулого тижня відбувся захист стажерської практики студентами IV курсу денної форми навчання факультету соціальної та психологічної освіти, які навчаються за напрямом підготовки «Психологія».

Захист практики проходив у формі державного іспиту в присутності комісії у складі: Кравченко О. О., Роєнко С. О., Діхтяренко С. Ю., Іващенко К. В., Перфілєвої М. І., Харченко Н. А.

Протягом 5 тижнів студенти виконували завдання програми практики та підготували звітну документацію (папку з матеріалами стажерської практики, характеристику та звіт).

На початку захисту практики студентам були запропоновані екзаменаційні білети, у яких було по 4 питання, з яких по 2 практичних у вигляді демонстрації фрагменту виховної години (тренінгу, вправи, психокорекційного заняття), і по 2 питання теоретичних, у вигляді усної відповіді на питання.

Студенти під час демонстрації фрагмента виховної години залюбки ділилися враженнями, навичками та вміннями здобутими під час проходження практики.

Захист стажерської практики пройшов в чудовій та дружній атмосфері.

Вітаємо студентів ІV курсу з успішним захистом практики, яка є першим етапом державної атестації знань та умінь студентів. Бажаємо успіхів в подальших справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття.


Фото новини: