СНТ ОРГАНІЗУВАЛО ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОНКУРС «ІГРИ ПАТРІОТІВ»

5 квітня 2017

Студентським науковим товариством факультету соціальної та психологічної освіти  було організовано та проведено інтелектуально-розважальний конкурс «Ігри патріотів»

В конкурсі брали участь 2 команди «Барвінок» до складу якої входили: Камінський Олександр, Баранська Наталія, Кравченко Світлана, Міщенко Валерія та Щербаков Олег та «Ковалі» учасниками якої були: Коваль Ігор, Помогалов Сергій, Макаренко Іванна, Побережник Вікторія та Білятинський Богдан .

 

Оцінювали учасників канд.пед.н., викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Бойко Ольга Миколаївна та Завалко Альона.

 

Гра складалась із 7 конкурсів:

  1. 1. Конкурс – вікторина «Наша країна – Україна»
  2. Конкурс «Українські реалії».
  3. Конкурс «У рідному краї й серце співає».
  4. 4. Конкурс «Українська страва».
  5. 5. Конкурс «Контурна карта України»
  6. Конкурс «ГордістьУкраїни».
  7. Конкурс творчий «З Україною в серці»

Команди продемонстрували всю свою ерудицію, творчість,  злагодженість в роботі, і, звичайно ж, патріотизм.  І як справжні патріоти  довели, що в нашій державі є високоінтелектуальні громадяни, які вболівають за свою Батьківщину, її цілісність та незалежність.

Глядачі постійно підтримували команди і часто, самі того не помічаючи, ставали учасниками гри.

Журі уважно слідкувало за усім, що відбувалось, як команди працювали та які результати демонстрували. З невеликим відривом перемогла команда «Барвінок», з чим ми їх і вітаємо. Бажаємо не зупинятись на досягнутому, завжди крокувати вперед та  бути вірними своїй державі.

 

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!