Сміх-тайм «Торбина сміху – людям на втіху!»

3 квітня 2017

Звідки пішла першоквітнева традиція ніхто достовірно не знає. Подібні свята існували в багатьох культурах у більшості народів світу. Яким би не було походження свята, одна згадка про нього викликає усмішку на обличчі! А тому смійтесь над жартами друзів і жартуйте самі, бо сміх, як говорив Віктор Гюго, проганяє зиму з людського обличчя.

В читальному залі №1 відбувся веселий сміх-тайм «Торбина сміху – людям на втіху!». Захід зібрав навколо себе усіх тих, хто розуміє жарти, полюбляє усміхатися та веселитися. 

Сміх-тайм розпочала замісник директора бібліотеки Олена Усатюк, котра зачитала наказ «Про святкування Дня сміху в читальному залі №1».

Сміх-тайм складався з цікавої розважальної програми. Студенти охоче брали участь в конкурсах, за що кожен учасник отримував нагороду у вигляді «бубликової медалі».

Гарним доповненням заходу був виступ енергійного творчого уманського  гурту «КаРаВаН» та подарований ними драйв і сонячні посмішки.

Ведучими сміх-тайму були: студент факультету іноземних мов Богдан Гроза та працівник читального залу Віталія Прокопчук.

Працівники залу бажають завжди усміхатися, адже коли людина сміється,  вона здолає усі труднощі та негаразди!

Факультет соціальної та психологічної освіти висловлює подяку читальному залу №1 та, зокрема, заміснику директора бібліотеки Олені Усатюк за  гарно проведенний захід.

Фото новини: