Звернення голови студентської ради факультету соціальної та психологічної освіти до абітурієнтів

30 січня 2017

1

Всім привіт! Я – Катерина Чупіна, голова студентської ради факультету соціальної і психологічної освіти. Дуже рада вітати вас на нашому сайті.

Сьогодні ви стоїте перед вибором, куди вступати, і це відповідальне рішення, адже від нього залежить ваше подальше життя. Саме тому рішення повинно бути обдуманим і зваженим. Важливо, щоб і процес навчання був цікавим і пізнавальним, а майбутня професійна діяльність приносила задоволення і забезпечувала гідний дохід.

Студентські роки дуже насичені: вони і веселі, і важкі, адже за кілька років навчання у виші необхідно забезпечити міцну базу знань – для майбутньої реалізації себе як фахівця, і випробувати свої організаторські здібності, і втілити творчі та особисті мрії.

2

Уманський державний педагогічний університет – це вищий навчальний заклад великих можливостей, відкритий для розумних, цілеспрямованих, активних молодих людей, які ставлять перед собою амбітні цілі.

На нашому факультеті кожен студент може реалізувати свої професійні та творчі уміння; можливості для самореалізації у нас майже безмежні – все залежить від вас самих і вашого бажання вдосконалюватися. Ми завжди робимо все, від нас залежне, щоб нашим студентам було цікаво вчитися! Більше того, у нас діє студентське самоврядування, яке всіляко допомагає студентам реалізувати себе.

3

Якщо ти відчуваєш у собі впевненість, організаторські здібності або просто вважаєш себе талановитим і креативним, ти можеш реалізувати себе в щорічних масштабних конкурсах та проектах, таких  як: «Презентація 1 курсу», «МІС ФСПО», «Інсценізація казок В.О. Сухомлинського», «КВН» та багато ін.

Також ти можеш реалізувати себе як науковець, адже Студентським науковим товариством регулярно влаштовуються конференції, круглі столи, а також конкурси «Брейн-ринг» та «Найрозумніший».

4

Одним із пріорітетних напрямків роботи нашого університету є міжнародна діяльність. На базі університету активно продовжує роботу  програма подвійного диплома, яка реалізується в рамках угоди між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини i Познанським університетом імені Адама Міцкевича; також студенти нашого факультету є неодноразовими учасниками міжнародної програми ERASMUS MUNDUS.

5

Наш факультет – це велика дружна сім’я з багаторічними традиціями, сильною освітньою та науковою базою. Ми пишаємося своїми студентами та випускниками, які займають ключові посади різного рівня, є провідними фахівцями як у нашому місті, так і в інших регіонах України. Вірю, що зовсім скоро ми будемо пишатися і вами.