ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ165 ГРУПИ

27 жовтня 2016

1

25  жовтня 2016 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася настановча конференція та проведено інструктаж із асистентської практики для студентів 1 курсу магістратури, які здобувають спеціальність: 8.01011 Науки про освіту (Педагогіка вищої школи).

У системі педагогічної освіти практика займає один із центральних розділів підготовки фахівців, що дає їм можливість закріпити теоретичні знання, сформувати уміння самостійної діяльності по вихованню і навчанню студентів, удосконалити навички організації науково-дослідницької роботи.

img_20161025_130444

Головна мета проведення асистентської практики − ознайомлення із специфікою педагогічної діяльності викладача вищого навчального закладу І−ІІ та ІІІ−ІV рівнів акредитації, оволодіння уміннями та навичками організації навчальної, виховної та наукової роботи зі студентами, проведення науково-дослідної роботи в умовах, що максимально наближені до майбутньої професійної діяльності.

Завдання практики спрямованні на забезпечення закріплення теоретичних знань здобутих в процесі фахової підготовки та набуття практичних умінь і навичок професійної діяльності.

img_20161025_130800

Доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи С. О. Роєнко ознайомила студентів із основними положеннями проходження асистентської практики. Рекомендації щодо реалізації програми асистентської практики надала доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту В. В. Бойченко. Студенти дізналися про перелік документів, які вони повинні підготувати після закінчення практики, вимоги та методичні рекомендації щодо проходження практики й оформлення основної документації.

img_20161025_130805

Бажаємо успіхів нашим студентам.