Міжнародний день громадян похилого віку

26 жовтня 2016

vwdkcl-ccty

З 1991 р в Україні щорічно відзначають Міжнародний день громадян похилого віку, що припадає на 1 жовтня.У День ветерана студенти 15 групи 1 курсу факультету соціальної та психологічної освіти завітали до Будинку для літніх людей «Золота осінь» вшанувати пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be0602

Студенти виступили із концертною програмою, яка із вдячністю була сприйнята літніми людьми. Ветерани також показали, що може людина похилого віку, і йдеться зовсім не про сили та енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, толерантність, притаманні більшості літніх людей.

День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.