Науково-практичний семінар «Виховна робота у вищому навчальному закладі»

25 травня 2016

 

DSC_9090

18-19 травня 2016 року в контексті реалізації програми роботи «Школи професійного зростання молодого викладача» відбувся науково-практичний семінар «Виховна робота у вищому навчальному закладі», організований кафедрою педагогіки та освітнього менеджменту і лабораторією педагогічної компетентності.

DSC_8786

DSC_8776

18.05.2016 р. науково-практичний семінар проводився у вигляді «прес-конференції» за участю заступників деканів з виховної роботи, де учасники мали можливість обговорити сучасні проблемами організації виховної роботи у вищій школі.

DSC_8780

Цікавими для слухачів були доповіді: проректора з науково-педагогічної роботи, професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту О.Л. Кірдан «Про шляхи удосконалення виховної роботи на факультетах/інституті»;

DSC_8783

Доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту О.М. Коберника «Викладач як організатор студентського колективу»; керівника Науково-дослідної лабораторії педагогічної компетентності доцента В.В. Бойченко на тему «Особливості виховної роботи кураторів у ВНЗ».

DSC_8770

19.05.2016 р. доцентом В.В. Бойченко було проведено тренінг за участю молодих викладачів-кураторів та магістрантів «Виховна робота куратора у студентській групі».

DSC_9097

DSC_9094

Такі семінари вже стали традиційними у діяльності кафедри педагогіки та освітнього менеджменту і Науково-дослідної лабораторії педагогічної компетентності. Вони сприяють удосконаленню професійно-педагогічної компетентності викладачів університету та магістрантів.

DSC_9083

Кафедра педагогіки та освітнього менеджменту

Науково-дослідна лабораторія педагогічної компетентності